Αρχική Υπηρεσίες Feedback
Feedback

Μια από τις πιο σημαντικές δεξιότητες στην πρόσωπο με πρόσωπο επικοινωνία είναι να μπορείς να δίνεις και να δέχεσαι «feedback» αποτελεσματικά. Αποτελεί όμως και μια ενδιαφέρουσα πρόκληση.

 

Κανένα είδος τεχνολογίας δεν μπορεί να απαλύνει το άγχος που νιώθουν οι προϊστάμενοι, οι επικεφαλής ομάδων η και τα μέλη μιας ομάδας όταν έχουν να αντιμετωπίσουν μια συνεδρία «feedback». Ίσως και εσείς να είχατε την εμπειρία αυτού του συναισθήματος και γι’ αυτό σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το συγκεκριμένο σεμινάριο του "Aποτελεσματικού Feedback"

 

Τα καλά νέα είναι ότι το «feedback» δεν χρειάζεται να είναι μια επώδυνη διαδικασία. Μαθαίνοντας τις τεχνικές που θα παρουσιαστούν στο πρόγραμμα αυτό, θα μπορέσετε να αναπτύξετε τις δεξιότητες σας. Θα μπορέσετε να παρουσιάζετε τις απόψεις σας πολύ πιο αποτελεσματικά. Επίσης θα σας βοηθηθείτε στο να γίνετε καλύτερος αποδέκτης του «feedback», ακόμα και όταν αυτό σας παρέχεται με τρόπο που δεν σας καλύπτει.

 

Με τις πρακτικές ασκήσεις κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, αλλά και με λίγη πρακτική εφαρμογή στο χώρο εργασίας σας στη συνέχεια, θα μπορέσετε να μετατρέψετε τις όποιες «feedback» συνεδρίες, σε εργαλεία που θα βοηθήσουν εσάς και τους συναδέλφους σας να βελτιώσετε την απόδοση σας και να πετύχετε τους στόχους σας.